Divočina U Čápa!
15. 11. - 31. 12. 2025
U Čápa jako na hájence! Do Pivnice U Čápa dorazily oblíbené zvěřinové hody, které potěší každého milovníka tradiční české kuchyně. Už cítíte tu vůni lesa?
Začněte zvěřinovou klobásou s hořčicí, křenem a čerstvým pečivem nebo výbornou zvěřinovou tlačenkou s cibulí a octovou zálivkou... nebo si rovnou dejte obojí a hned máte takové české hospodské tapas. K pivu ideální! V chladných dnech vás stoprocentně zahřeje fajnová zelňačka se zvěřinovou klobáskou. Prostě balada.
Z hlavních chodů si můžete vybrat mezi kančími výpečky na česneku s dušeným zelím a bramborovým knedlíkem, srnčím gulášem s bramboráčky a slaninovým chipsem nebo pomalu pečenou jelení kýtou s šípkovou omáčkou a krupicovými noky. Kdo by rád spíše něco lehčího, sáhne po dančích řízečkách v česnekové marinádě s bramborovým salátem, a milovníci grilu si přijdou na své s fantastickým marinovaným jelením hřbetem s bylinkovým máslem, lanýžovou majonézou a pečenou zeleninou.
A na závěr nechybí jako vždy něco sladkého, tentokrát v podobě borůvkového cheesecaku s omáčkou z lesního ovoce a šlehačkou.
Přijďte ochutnat zvěřinu z české přírody. Rezervujte si stůl včas na 778 545 878 nebo online a užijte si Čápovu divočinu se vším všudy.
Těšíme se na vás.













