Akce

Jaro U Čápa

duben 2019

Jaro U Čápa

První jarní sluneční paprsky nás hřejí do zad, kluci si začínají plést pomlázky a tak je nejvyšší čas, aby i Čáp po úspěšném Řízkofestu přišel se svou tradiční jarní nabídkou, která je letos opravdu skvostná!

Mezi předkrmy jsme zařadili carpaccio z červené řepy s čerstvým kozím sýrem a ořechy, telecí tataráček a restovaná králičí jatýrka. Jarní polévkou je kaldoun z kuřátka s kopřivovými nočky. Z hlavních chodů si pochutnáte na pečeném králičím stehně se špenátem a bramborami, mladém kuřátku s nádivkou a grilovanou zeleninou, telecích líčkách na zázvoru se zeleninou a bramborovou kaší či grilované selečí kotletě s fazolovými lusky a pečenými bramborami. Sladkou tečkou na závěr jarní nabídky jsou lívance s borůvkami a tvarohem. Taky neodoláte, že?

Rezervujte si svůj stůl včas na tel. 778 545 878.

Těšíme se na vás.

Řízkofest - Pivnice U Čápa – březen 2019 Řízkofest - Pivnice U Čápa – Řízek Ondráš Řízkofest - Pivnice U Čápa – Řízek z hlívy ústřičné Řízkofest - Pivnice U Čápa – Olomoucký řízek Řízkofest - Pivnice U Čápa – Kyjevský řízek Řízkofest - Pivnice U Čápa – Vídeňský řízek Řízkofest - Pivnice U Čápa – Jelení řízek

březen 2019

Řízkofest

Na březen jsme si pro vás připravili řízkové hody aneb Řízkofest. A stojí to za to!

Šest druhů řízků a každý je něčím speciální. Řízek Ondráš je vepřová panenská svíčková balená v bramboráku, kyjevský kuřecí řízek je balený v petrželkové strouhance a olomoucký vepřový řízek? Ten je samozřejmě s tvarůžky! Samozřejmě nesmí chybět Wiener Schnitzel, tedy vídeňský telecí řízek s odlehčeným bramborovým salátem tak, jak jej znáte právě z tradičních vídeňských restaurací. Šestici doplňuje jelení řízek v bylinkové strouhance a na své si přijdou i ti, kteří neprahnou po masu. Pro ty je připraven řízek z hlívy ústřičné.

Pro rezervaci místa volejte na tel. 778 545 878.

Speciality z naší udírny - Pivnice U Čápa – únor 2019 Speciality z naší udírny - Pivnice U Čápa – uzený kapr Speciality z naší udírny - Pivnice U Čápa – uzená žebra Speciality z naší udírny - Pivnice U Čápa – uzené koleno Speciality z naší udírny - Pivnice U Čápa – uzená panenka Speciality z naší udírny - Pivnice U Čápa – salát s uzeným kuřecím masem

únor 2019

Speciality z naší udírny

Každý měsíc tohoto roku se u nás můžete těšit na jinou zajímavou akci. Po celý únor to jsou speciality z naší udírny. Šéfkuchař Lukáš Hamala se svým týmem vám bude servírovat uzenou vepřovou panenku špikovanou slaninou, vykostěné vepřové kolínko či šťavnatá vepřová žebírka, ale na své si přijdou i ti, kteří dávají přednost odlehčenějším jídlům. V nabídce je totiž i uzený kapr se šťouchanými bramborami a salát s trhaným kuřecím masem a bagetkou.

Pro rezervaci místa volejte na tel. 778 545 878.

Pečená kachna v Pivnici U Čápa v Brně

červen 2018

CELÁ PEČENÁ KACHNA NA PEKÁČI

Vyražte s rodinou či přáteli na vynikající oběd nebo večeři!

Čeká na Vás celá pečená kachnička servírovaná ve smaltovánem pekáčku, s variací houskových, bramborových a karlovarských knedlíků a variaci bílého a červeného zelí.

Pak už stačí jen objednat půllitr tankového piva Pilsner Urquell a dokonalý gastronomický zážitek je zaručen.

To vše až pro čtyři osoby v Pivnici u Čápa za cenu

613,-Kč


Cena zahrnuje:

Celá pečená kachna (2200g)

Čtyři porce tří druhů knedlíků

Čtyři porce dvou druhů zelí